Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، نورعلی عباسپور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش در سی و پنجمین اجلاس سراسری مدیران و روسای آموزش و پرورش اظهار کرد: متناسب با متقاضیان سرویس حمل و نقل در مدارس، قرارداد مشروط منعقد و مقرر شد خانواده‌ها قادر به استفاده از ظرفیت خدمات حمل و نقل به شیوه اینترنتی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسپور گفت: خانواده‌ها می‌توانند به شکل مجازی و ثبت‌نام در سامانه از خدمات «حمل و نقل سرویس‌های دانش‌آموزی» با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بهره‌مند شوند.

وی افزود: تصمیم‌گیری در مورد لباس و پوشش دانش‌آموزان را بر عهده شورای مدارس دانست و گفت: اعضای شورای مدرسه باید از هرگونه اجبار و تهیه لباس دانش‌آموزان  اجتناب کرده و بر رعایت چهارچوب مذکور در فصل ۵ آیین‌نامه اجرایی مدارس تاکید داشته باشند.

وی ادامه داد: با استناد اصلاحیه ماده ۱۱ قانون شوراهای آموزش و پرورش، «مشارکت مالی والدین» در مدارس تنها باید به صورت داوطلبانه و خارج از فصل ثبت‌نام انجام شود و خانواده‌ها باید در عوض مشارکت مالی، از مدارس رسید رسمی دریافت کنند.

ثبت‌نام و صدور غیرحضوری کارنامه

محمود حبیبی مدیر دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش نیز گفت: در سامانه پرونده الکترونیکی دانش‌آموزان (پادا)، بدون مراجعه حضوری به مدارس، فرایند ثبت‌نام و دریافت کارنامه دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی درباره مدیریت و یکپارچه‌سازی سامانه‌های وزارت آموزش و پرورش گفت: سامانه یکپارچه مالی شامل حسابداری مدارس، حقوق یکپارچه و اتوماسیون مالی، سامانه جامع منابع انسانی شامل فرایندهای مربوط به جذب و استخدام، مدیریت ساختار و تشکیلات ادارات از منطقه تا ستاد، مدیریت واحدهای سازمانی، حضور و غیاب کارکنان، نقل و انتقالات درون و برون‌سازمانی، مدیریت پرسنل مدارس خارج از کشور، کارگزینی، برگزاری دوره‌های آموزشی ضمن خدمت و سامانه یکپارچه دانش‌آموزی (سیدا)، از فرایند ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول تا دیپلم، تنظیم کلاس‌بندی و برنامه هفتگی دانش‌آموزان و مدارس در این سامانه مدیریت می‌شود. 

مدیر دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش گفت: تدوین طرح سیمکارت دانش‌آموزی ویژه زیست‌بوم امن آموزشی و پرورشی، رایگان کردن اینترنت با هماهنگی  وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، بهره‌گیری از نهادهای حمایتی در راستای تهیه تبلت دانش آموزان مناطق محروم و تهیه فرم اطلس اطلاعات آموزشی برای مشخص کردن درصد دانش‌آموزانی که از گوشی، تبلت و یا شبکه‌های تلویزیونی استفاده می‌کنند، یکی از اقدامات هوشمندسازی مدارس است.

نشانی اینترنتی سامانه پرونده الکترونیکی دانش‌آموزان با نام اختصاری پادا  pada.medu.ir است.

ثبت‌نام  در سامانه پادا به کد ملی دانش‌آموز و یک کد 8 رقمی که به عنوان رمز عبور از طرف مدیر مدرسه مبدا به دانش‌آموز داده می‌شود، نیاز دارد.

کد خبر 617436 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش كرونا در ايران مدرسه و مدارس دانش آموز وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۷۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق سند اوقات فراغت، باید برای ۱۲ ماه سال دانش‌آموزان برنامه داشته باشیم؛ به همه مدیران ابلاغ شده که تابستان امسال از تمام ظرفیت‌های ممکن برای اوقات فراغت دانش‌آموزان استفاده شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی در برنامه تلویزیونی ثریا با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، اظهار کرد: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوئیم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

وی با بیان اینکه در ۱۸ سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد، تقریباً یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم افزود: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر بوده، امروز حدود ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیشتر فضاهای پرورشی متروکه شده بودند گفت: حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم، در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند، بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم، افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با سایر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، سایر دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند، اما وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد، ادامه داد: ما نه تنها گروه‌های مردمی بلکه از نهادهای انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد، گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است، کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمام صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و تنها یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود، تصریح کرد: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

کد خبر 751092

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند