Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایرج بیت اللهی روز شنبه در نشست کارگروه ماده ۱۸(سرویس مدارس) استان هرمزگان افزود: گام نخست در اجرایی شدن سرویس مدارس، ثبت نام شرکت‌های حمل ونقل در سامانه سپند و معرفی شرکت‌های صلاحیت دار است که تا ۲۰ تیرماه سالجاری به انجام خواهد رسید و در ادامه ثبت نام رانندگان در این سامانه انجام خواهد شد.

وی بیان داشت: انجام تمامی امور مربوط به سرویس مدارس در سامانه سپند طبق سیاست‌ها و بخشنامه‌های ابلاغی از طرف وزارت کشور صورت می‌گیرد که تلاش شده دستگاه‌ها و نهادهای مجری حمل ونقل برای اجرای مطلوب و ایمن سرویس مدارس با تاکید برحفظ سلامت دانش آموزان، به آموزش و پرورش کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش وپرورش هرمزگان سرویس مدارس را به مثابه مدرسه سیار دانست و گفت: از آنجایی که دانش آموزان بویژه در روستاها وقت زیادی را در سرویس مدارس به سر می‌برند، اعمال و رفتار رانندگان در تربیت این قشر می‌تواند تاثیرگذار باشد، لذا سازمان حمل ونقل بار و مسافر شهرداری و شرکت‌ها در انتخاب رانندگان باتجربه و متعهد دقت کافی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان اظهارداشت: به استناد ماده ۱۱ آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی، تامین خودروهای رفت و آمد دانش آموزن در حوزه شهری از طریق شهرداری‌ها و در حوزه روستایی از طریق فرمانداری‌ها و بخشداری‌ها است که باید حفظ سلامت دانش آموزان سرلوحه کار عوامل مسوول سرویس مدارس قرار گیرد.

به گفته ی بیت اللهی، باتوجه به ماده یادشده، نباید مدیران آموزش و پرورش در شهرستان‌های استان بدون هماهنگی و تایید با مسوولان متولی، اقدام به ثبت قرارداد با شرکت‌ها کنند.

وی تصریح کرد: درسال‌های گذشته مشکلات و مسائلی در سرویس مدارس وجود داشت که والدین و مدیران از آن ناراضی بودند که اکنون با بهره گیری از تجربه‌های قبلی و خرد جمعی و نیز مشارکت همه دستگاه‌های مسوول با حس مسوولیت پذیری مضاعف، در راستای کاهش مسائل سرویس مدارس وهمچنین برنامه ریزی و ساماندهی مطلوب برای سال تحصیلی آینده گام برداشته شود.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان همچنین به تشکیل کارگروه ماده ۱۸ شهرستان‌ها و مناطق اشاره کرد و ادامه داد: پیگیری تعیین نرخ پیشنهادی سرویس مدارس در این کارگروه انجام شده که جهت اظهارنظر و تصویب نهایی به شوراهای اسلامی شهر ارسال شده است.

بیت اللهی یادآورشد: کاهش مسائل سرویس مدارس و همچنین برنامه ریزی و ساماندهی مطلوب برای سال تحصیلی آینده، با مشارکت همه دستگاه‌های مسوول محقق می‌شود.

برچسب‌ها هرمزگان سرویس مدارس دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هرمزگان سرویس مدارس دانش آموزان هرمزگان سرویس مدارس دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان سرویس مدارس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۵۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر