Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یکی از دغدغه‌های مهمی که ذهن اولیاء دانش آموزان را در زمان بازگشایی مدارس به خود مشغول می سازد، جابجایی فرزندانشان توسط سرویس مدارس است.

امروزه برخلاف سالیان گذشته کمتر دانش‌آموزی است که مسیر خانه تا مدرسه را با پای پیاده طی کند، ضمن این‌که وسواس خانواده‌ها در انتخاب مدارس باعث شده که مسیر خانه تا مدرسه برای بسیاری از محصلان دور باشد و به این دلیل استفاده از سرویس برای رفت و آمد امری الزام‌آور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش، با توجه به شرایط خاصی که کرونا ایجاد کرده، مدارس از ۱۵ شهریورماه بازگشایی خواهد شد لذا دغدغه های خانواده ها امسال زودتر آغاز شده است.

برای اطلاع از چگونگی ثبت نام سرویس مدارس با رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش گلستان گفتگو کردیم؛ مسعود بیدل نامنی به خبرنگار مهر گفت: سرویس مدارس امسال تغییر خاصی نکرده و سامانه سپند سرویس برای ثبت مشخصات دانش آموز از سوی خانواده از شهریور ماه باز می شود.

وی افزود: طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش تا ۲۵ تیرماه مهلتی است که به رانندگان داده شده تا مشخصات خود را در سامانه سپند ثبت کرده و شهرداری ها هم باید تأیید کنند که این افردا مجوز داشته و تحت پوشش این شرکت ها هستند.

نامنی ادامه داد: از ابتدای مردادماه هم مدیران مدارس دسترسی دارند تا مشخصات خود و مدرسه را ثبت کنند و همچنین انحمن اولیا هم طی این مدت می توانند مشاهده کنند که چه فعالیتی انجام شده است.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش گلستان گفت: اولیا از شهریور ماه مهلت دارند که مشخصات خود را ثبت کنند و با توجه به پیش بینی آغاز مدارس از ۱۵ شهریور، دو هفته برای این کار در نظر گرفته شده است.

نامنی با بیان اینکه ثبت در سامانه سپند کار سختی نیست، اضافه کرد: براساس دستورالعملی که از سال ۸۷ تصویب شده و به امضاء سه وزیر راه و شهرسازی، کشور و آموزش و پرورش رسیده است، تیپ قراردادی برای استان ها ارسال شده که در آن مدیران مدرسه باید با شرکت ها قرارداد ببند.

وی توضیح داد: اولیا وجه را طبق توافق به صورت ماهیانه و یا فصلی به حساب مدرسه واریز کرده و مدیر مدرسه هم وجه را به شرکت پرداخت می کند و اولیا نباید با راننده قرارداد ببندند.

نامنی با بیان اینکه نرخ سرویس هم براساس مصوبه شورای شهر مشخص می شود، گفت: کارگروه ماده ۱۸ متشکل از شهرداری، آموزش و پرورش (انجمن اولیا)، راهنمایی و رانندگی، راه و شهرسازی، فرمانداری، صمت، تعزیرات، دادگستری و شرکت های حمل و نقل وجود دارد که نرخ در آن تعیین می شود.

نامنی با بیان اینکه ۱۳ شرکت دارای مجوز در سال تحصیلی گذشته فعال بودند، افزود: گاهی اوقات برخی رانندگان بیشتر از آن مبلغی که در شورای شهر مصوب شده، هزینه سرویس دریافت می کنند ولی اگر سرویس براساس سامانه سپند انتخاب شده باشد مشکلی ایجاد نمی شود.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش گلستان گفت: سپند تنها سامانه رسمی برای انتخاب سرویس مدارس است که باید خانواده ها به آن مراجعه کنند.

کد خبر 4970570

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان سرویس مدارس اداره کل آموزش و پرورش گلستان سامانه سپند ویروس کرونا شیراز بوشهر شیوع کرونا قزوین گرگان ایلام ستاد مقابله با کرونا شهرکرد بیرجند خطبه های نماز جمعه استانداری سمنان سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش سرویس مدارس سامانه سپند انجمن اولیا خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۷۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند