Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: شرکت‌های حمل ونقل حوزه سرویس مدارس در سامانه «سپند» (سامانه ملی پایش ناوگان دانش آموزی) ثبت نام کنند و در مرحله بعد رانندگان متقاضی را برای ثبت نام دعوت خواهیم کرد.

مرتضی ضامنی روز پنجشنبه افزود: همه شرکت‌های حمل و نقل درون شهری که تمایل به فعالیت در این حوزه را دارند تا ۲۵ تیر ماه فرصت دارند در سامانه سپند به نشانی www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

irtusepand.ir ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش قرار است امسال احتمالا زودتر از سال های گذشته مدارس گشایش یابد، شاید به صورت تفکیکی یا یک روز در میان، بنابراین شاید هم نیاز به سرویس مدارس به دلیل دایر بودن مدارس در پنجشنبه ها بیشتر از سال گذشته باشد و سرویس دهی در این حوزه افزایش یابد.
ضامنی تاکید کرد: بنابراین نیاز است که شرکت ها و راننده های سرویس مدارس شناسایی شوند و والدین هم بتوانند با اطمینان خاطر ثبت نام کنند.
وی گفت: به استناد مفاد دستورالعمل اجرایی آیین نامه حمل و نقل دانش‌آموزان، شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بر اساس قانون تکلیف دارند نسبت به ثبت نام و ساماندهی اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی فعالیت در سرویس مدارس در بازه زمانی تعریف شده در هر سال تحصیلی اقدام کنند.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور ادامه داد: بر همین اساس دستگاه‌های مختلفی از جمله شهرداری‌ها، آموزش‌ و پرورش‌ و پلیس هر کدام در حوزه حمل و نقل دانش آموزی وظایف خاص خود را دارند که به فراخور مکلف به انجام آن هستند.
ضامنی افزود: شهرداری‌ها وظیفه دارند شرکت‌های حمل و نقل دانش آموزی را که پیش از این درخواست خود را در سامانه سپند ثبت کرده اند، شناسایی و پس از بررسی مدارک و مستندات و تطبیق آن با آیین نامه و دستورالعمل‌های مربوطه، برای شرکت‌های منتخب، مجوز فعالیت صادر و ناوگان مورد نیاز مدارس را از طریق این شرکت‌ها تأمین کنند.   
وی ادامه داد: فهرست شرکت‌هایی که موفق به دریافت پروانه فعالیت می‌شوند از طریق سامانه در درگاه اختصاصی آموزش و پرورش قابل مشاهده خوا هد بود و مدارس نیز به استناد مفاد دستورالعمل یاد شده موظف هستند برای جابه جایی دانش آموزان صرفا از طریق ناوگان در اختیار شرکت‌های دارای مجوز اقدام کنند.

ضامنی تأکید کرد: عقد قرارداد مدارس با شرکت‌ها یا رانندگان غیرمجاز به منزله تخلف محسوب می‌شود.
وی خاطر نشان کرد: با استفاده از سامانه پایش ناوگان دانش آموزی، صرفا ناوگان و رانندگانی در اختیار آموزش‌ و پرورش‌ قرار داده خواهد شد که همه استاندارد های تعریف شده در دستور العمل را دارا هستند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور افزود: مجموعه اقدامات و تکالیف قانونی حوزه حمل و نقل دانش آموزی که به عهده شهرداری‌ها و آموزش و پرورش است، بر بستر سامانه سپند طراحی شده و عملکرد عوامل اجرایی طرح از این طریق همواره قابل پایش و رصد است به گونه‌ای که در هر مرحله امکان پیگیری و نظارت بر همه فعالیت‌های حمل‌ونقل دانش آموزی برای کاربران و عوامل مرتبط با طرح فراهم شده است.
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور اعلام کرد: سهمیه سوخت یارانه‌ای فقط به ناوگانی اختصاص خواهد یافت که در سامانه سپند نام نویسی کرده و توسط شهرداری شهر مربوطه تایید شده باشند./ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور سامانه سپند نقل دانش آموزی حمل و نقل دانش ثبت نام کنند سرویس مدارس شهرداری ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • دانش‌آموزی که داماد معلمش شد! | ویدئو
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی